Přeskočit na obsah

Combat Pilot – Vývojářský deník #03

Trvalo to neskutečně dlouho. Jason Williams a jeho team si s uvedením Combat Pilot – Vývojářský deník #03 dali na čas. O to větší radost můžeme mít nyní. Je zde velké množství screenshotů. Tak se na to podíváme trochu podrobněji.

F4F-4 – momentálně pokračují práce na hlavním podvozku. A vypadá to velmi dobře. Wildcat nemá rozhodně jednoduchý typ zatahovacího systému. Uvidíme jak se s tím vypořádají.
A6M2 – zde probíhají dokončující práce na 14-válcovém motoru Sakae 12. Konečně ho můžeme vidět i s texturami. Jason zde píše, že až aplikují speciální materiály (nějak si nedovedu představit co je tím přesně myšleno), bude motor vypadat mnohem lépe a realističtěji. Už se těším.

US GP HE Bombs – Bez bomb by to prostě nešlo. Proto se vyvíjí standardní americké vysoce výbušné bomby pro všeobecné použití jako základ. Vypadají dobře.
Mk.13 Torpedo – To bude další kousek co budeme jednou v tomto simulátoru používat. Jason se rozepsal o historii tohoto torpéda. Screenshoty opět ukazují velmi pěkně zpracovaný 3D model včetně textur.
3-Inch / 50 Caliber Dual Purpose Gun – hlavní modelář Tom se velmi snažil reprodukovat tuto všestrannou zbraň pro Combat Pilot a představuje důležitý první krok pro vývojářský team. Jde o první mechanicky složitý objekt, který byl úspěšně modelován a texturován, aby dal vývoji estetiku, o kterou usilují. Umožňuje jim také vyzkoušet, jak budou v enginu vypadat větší objekty.

Kromě toho, co se dnes ukázalo, pokračují ve práci na letovém modelu a fyzice. Čeho se nemohu dočkat já je ukázka prvních dvou letadlových lodí USS Enterprise a IJN Akagi. Dále byly zahájeny práce na budovách Cable Company, hangár hydroplánů a hotelu PanAm, které byly součástí atolu Midway během bitvy.

Celý Combat Pilot – Vývojářský deník #03 včetně dalších skvělých screenshotů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..