Přeskočit na obsah

Developer Diary 291

Už týden před sebou tlačím statickou kampaň od Alexandra =BlackSix= Timoshkova Blazing Steppe, abych Vám mohl sepsat recenzi. Nicméně Developer Diary 291 je rychlejší, takže na popis kampaně si ještě chvilku počkáte.
Dnešní DD je taky svým způsobem jiný.Projektový manažer Han a a Roman (vývojář letových modelů a leteckých systémů) si v sobotu večer vyzkoušeli pozici nás hráčů a vrhli se na multiplayer. Zde otestovali letecké dovednosti a popsali celý zážitek. Jen malá ukázka:

Climbing up from below the contact, Roman identified it to be German by yellow wingtips and he started his attack, but the German pilot wasn’t sleeping and successfully evaded the attack while his rear gunner hit the Yak’s radiator. But this is why a pair is always more effective than a single fighter – having evaded Roman’s attack the 110 exposed itself to me!  A short 37 mm burst connected and blew off part of its wing. The pilot tried to keep his plane in the air, but couldn’t manage to do it and fell to the ground below. We didn’t see any chutes.

Celý příběh je doplněn spoustou screenshotů. Mě osobně se to moc líbilo.

Trochu jsem se obával, že Developer Diary bude jen o zážitku Han a Romana, a žádné nový progres nebude. Mýlil jsem se. Máme zde ukázku práce na IAR-80/81. Podle informací, jakmile se začne „makat“ na kokpitu, objeví se tento „Rumun“ v předobjednávce. Takže už teď vím, kam odletí další investice do tohoto simulátoru (jako nedávno utracené „doláče“ za C-47 a TC).

Ani Bitva o Normandii nestojí. Jak píšou vývojáři: „Většina budov a pozemních vozidel je připravena a práce na mořských objektech pokračují plnou rychlostí“. A jako ukázku zde máme WIP screenshoty torpédoborce třídy Gleaves. Paráda.

A to je dnes vše. Já jdu vyvenčit psa a večer se pokusím zvládnout alespoň 2 mise. Všem přeji hezký víkend

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..